Få adgang

Ansatte ved UCL kan få adgang til billedarkivet foto.ucl.dk. Billederne kan ikke bruges frit, men på foto.ucl.dk er reglerne lette at gennemskue. Foto.ucl.dk er under opbygning, og ikke alle hjørner af UCL er fotograferet endnu.

Få adgang til foto.ucl.dk

Foto.ucl.dk er et billedarkiv, som rummer alle UCL’s officielle billeder. Ansatte på UCL kan få adgang til foto.ucl.dk. Ønsker du adgang, så opret en sag i Serviceportalen.

Undgå forkert brug af billederne

Billederne i foto.ucl.dk kan ikke bruges frit. Fotografernes rettigheder og de fotograferedes samtykke skal respekteres. Heldigvis er det let at gennemskue, hvordan du må bruge billederne på foto.ucl.dk. Ud for hvert billede står de retningslinjer og betingelser beskrevet, der gælder for billedet.

Hent billeder fra UCL’s fotoalbums

Foto.ucl.dk indeholder forskellige fotoalbums. Billederne er autentiske og illustrerer, hvordan det er at være studerende, kursist eller bruger på UCL. Billederne er oftest taget af professionelle fotografer. Portrætbilleder ligger også i foto.ucl.dk.

Brug billederne i dit arbejde for UCL. Skal du fx lave en folder, noget undervisningsmateriale til dine studerende eller en artikel til mit.ucl.dk, så kan du måske finde et brugbart billede på foto.ucl.dk.

Vent venligst..